Access-Consciousnes

Access Consciousness

_

„Totul în viață vine la mine cu ușurință bucurie și glorie”

Access Consciousness este o tehnică care cuprinde instrumente menite să ne ajute să devenim mai conștienți, să trăim în prezent, să trăim în bucurie.
Conștiența este abilitatea de a fi în permanență prezent și deschis la cât mai multe posibilități, la cât mai multe alegeri, la cât mai multă bucurie, făra a judeca nimic și pe nimeni.

Instrumentele din Access Consciousness ne ajută să ne eliberăm de polaritate, de condiționările și limitările gândurilor, sentimentelor și emoțiilor noastre.
Bars sunt 32 de puncte de pe cap unde avem stocate gândurile, ideile, convingerile, emoțiile, atitudinile pe care le-am considerat importante în toate viețile avute.
Creierul nostru funcționează ca un computer foarte sofisticat, dar atunci când rulezi Bars este ca și cum ai apăsa un buton de ștergere la calculator: se șterg dosare din baza de date a calculatorului.

Când sunt rulate barele, undele cerebrale încetinesc, sunt aduse la suprafață și șterse comportamente, sisteme de credință, puncte de vedere acumulate din copilărie și chiar și din alte vieți.
Bars oferă corpului disponibilitatea și abilitatea de a alege ceea ce vrea cu adevărat.
Ședințele de Bars pot fi folosite pentru a facilita schimbări în toate ariile vieții.
O ședință de Bars durează aproximativ o oră.

Recomandări

 

Nu se ascultă muzică în timpul ședinței de ACCESS dar nici în ședința de Facelift, deoarece muzica închide implanturile.
Persoana care primește ședința de Facelift va avea în vedere să nu-și încrucișeze mâinile pentru că astfel ar opri fluxul energiei.

FACELIFT ACCESS CONSCIOUSNESS

 

Facelift Access Consciousness este un proces care inversează apariția îmbatrânirii pe față și poate creea efecte benefice în întreg organismul.
Pentru ca efectul să devină permanent este necesar să se repete procesul de minim 20 de ori.
în ședința de Facelift, clientului i se vor rula o serie de bare la care se vor adăuga pozițiile și tragerile specifice Faceliftului. Toate pozițiile trebuie să fie blânde și cu o tragere blândă în sus.